Graham Beck MCC Brut Blanc de Blancs Vintage (Beperkt voorradig)

Verfijnd exotisch fruit rijk fris romig mousserend | Zuid-Afrika | Western Cape

Lekker bij: Aperitief, Gerookte zalm, Salades, Schaal- en schelpdieren, Sushi, Vis

€ 19,99 per fles
€ 113,94 per doos
(€ 18,99 per fles)

Graham Beck MCC Brut Blanc de Blancs is gemaakt van 100% Chardonnay druiven. Het is een heerlijke veelzijdige mousserende wijn waarin een volle romigheid samengaat met aroma's van frisse limoen in de neus. In de mond heeft hij een heerlijk verfijnde mousse met een smaakexplosie van mandarijn, afgerond door een lange elegante finish.

Serveer deze mousserende wijn als aperitief en bij salades, schelpdieren, sushi en visgerechten.

De druiven voor deze brut zijn met de hand geselecteerd en komen van de limestone wijngaarden van Robertson estate. De grond van deze wijngaarden bevat van nature een hoog kalksteengehalte en zorgt voor veel frisheid in de druiven.
Na het persen wordt alleen het beste sap geselecteerd om deze brut van te maken. 50% van het sap ondergaat de vergisting in Piece Champenoise vaten om te zorgen voor een rijke smaak en een extra dimensie in de smaak samen met een romige textuur. Na de gisting wordt er een prachtige blend gemaakt van de houtgerijpte Chardonnay en hoogwaardige Chardonnay die gegist is in roestvrijstalen vaten. Hierna is de wijn gebotteld en heeft deze 36 maanden vergist in de fles.

Waneer de jaargang 2011 uitverkocht is dan gaan we over op de dan beschikbare jaargang.