Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

Paul Mas Grande Reserve Chardonnay

Rijp fruit vol romig vanille eikenhout | Frankrijk | Languedoc

Lekker bij: Aperitief, Gevogelte, Romige kazen, Vis, Wit vlees

Paul Mas Grande Reserve Chardonnay is gemaakt van de beste Chardonnay druiven. In de neus komen elegante aroma’s naar voren van peren, gegrilde amandelen, toast en vanille- en roostertonen van de houtrijping. De smaak is krachtig, vol, romig, zeer rijk met nuances van noten, vanille en heerlijk fris citrusfruit.

Serveer deze wijn bij rijke visgerechten, gebakken coquilles, gevogelte, wit vlees in roomsaus en romige kazen. Ook fantastisch als aperitief. r

Vese

rvaDeze wijn is geDeze wijn is gemaakt van 100% Chardonnay. De druiven worden 's nachts mechanisch geoogst. De fermentatie vindt plaats in nieuwe vaten met een zorgvuldige temperatuurregeling, gevolgd door malolactische fermentatie. De wijn rijpt vervolgens gedurende 6 maanden, 70% in Amerikaans eiken en 30% in Frans eiken. De vaten zijn nieuw.maakt van 100% Chardonnay. De druiven worden 's nachts mechanisch geoogst. De fermentatie vindt plaats in nieuwe vaten met een zorgvuldige temperatuurregeling, gevolgd door malolactische fermentatie. De wijn rijpt vervolgens gedurende 6 maanden, 70% in Amerikaans eiken en 30% in Frans eiken. De vaten zijn nieuw.

€ 15,99 per fles
€ 89,94 per doos
(€ 14,99 per fles)

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

http://www.wijngemak.nl/paul-mas-grande-reserve-chardonnay