Paul Mas Grande Reserve Chardonnay

Rijp fruit vol romig vanille eikenhout wit | Frankrijk | Languedoc

Lekker bij: Aperitief, Gevogelte, Romige kazen, Vis, Wit vlees

€ 14,99 per fles
€ 87,00 per doos
(€ 14,50 per fles)

Paul Mas Grande Reserve Chardonnay is gemaakt van de beste Chardonnay druiven. In de neus komen elegante aroma’s naar voren van peren, gegrilde amandelen, toast en vanille- en roostertonen van de houtrijping. De smaak is krachtig, vol, romig, zeer rijk met nuances van noten, vanille en heerlijk fris citrusfruit.

Serveer deze wijn bij rijke visgerechten, gebakken coquilles, gevogelte, wit vlees in roomsaus en romige kazen. Ook fantastisch als aperitief. r

Vese

rvaDeze wijn is geDeze wijn is gemaakt van 100% Chardonnay. De druiven worden 's nachts mechanisch geoogst. De fermentatie vindt plaats in nieuwe vaten met een zorgvuldige temperatuurregeling, gevolgd door malolactische fermentatie. De wijn rijpt vervolgens gedurende 6 maanden, 70% in Amerikaans eiken en 30% in Frans eiken. De vaten zijn nieuw.maakt van 100% Chardonnay. De druiven worden 's nachts mechanisch geoogst. De fermentatie vindt plaats in nieuwe vaten met een zorgvuldige temperatuurregeling, gevolgd door malolactische fermentatie. De wijn rijpt vervolgens gedurende 6 maanden, 70% in Amerikaans eiken en 30% in Frans eiken. De vaten zijn nieuw.

Dit artikel komt van wijnhuis Paul Mas - Frankrijk