Zagreus Family Collection Mavrud BIO

Rood | Bulgarije |

€ 39,99 € 34,99 per stuk

Veel wijnliefhebbers kennen al onze VINICA Mavrud, gemaakt van ingedroogde druiven. Een wijn die een aantal keren officieel als de beste wijn van Bulgarije wordt beoordeeld. Door Jancis Robinson en ook in Nederland vaak als zeer goed beoordeeld door Perswijn en Proefschrift.  

Dit is het grote broertje van de VINICA - FAMILY COLLECTION. Ongelooflijk! Nog vollere, rijker en complexer, nog meer lagen van smaken en extracten en nog meer drinkplezier.

Wat enorm dik, complex en bijzonder. Zagreus family collection. Met de hand genummerd en beperkt verkrijgbaar. Een prachtige wijn, donkerpaars in het glas. Zo uit de fles is de wijn nog gesloten en heel krachtig en stevig. Decanteren en 1 of 2 uur in het karaf doet wonderen. Wat een wijn! Zeer intense aroma's van kersen, tabak en keer. De smaak is rijk, complex, krachtig maar ook zacht met rijpe zwarte en blauwe bessen, kersen, gedroogde pruimen, toast en specerijen als cacao, vanille en mokka. De afdronk is lang, fantastisch gemaakt en gewoon erg lekker. Vergelijkbaar met een luxe Amarone!