Yalumba The Scribbler Cabernet Shiraz

Specerijen rijp fruit stevig kruidig rood | Australië |

Lekker bij: Gevogelte, Lamsvlees, Pasta, Stoofvlees

€ 16,50 per fles
€ 99,00 per doos

The Scribbler Cabernet-Shiraz is een eerbetoon van het Australische wijnhuis Yalumba aan één van hun meest gerenommeerde wijnen: The Signature Cabernet-Shiraz. The Scribbler is een prachtige, verfijnde wijn met aroma's van frambozen, zoete specerijen en zoethout, verse kruiden en pruimen. De uitnodigde, volle smaak combineert soepel, rijk en fluwelig fruit met stevige tannines. 

Serveer deze wijn bij lamsvlees, stoofgerechten met rundvlees, eendenborst, couscous en lasagne.

De Barossa Valley, waar The Scribbler vandaar komt, ligt tussen het lager gelegen dorpje Barossa Valley en het hoger gelegen Eden Valley in het zuiden van Australië nabij Adelaide.

De Scribbler is een eerbetoon aan één van Yalumba's meest gerenommeerde wijnen: The Signature Cabernet-Shiraz, continu geproduceerd sinds 1962. The Scribbler versterkt Yalumba's toewijding aan deze wijnstijl en viert hiermee haar erfgoed.

Yalumba The Scribbler Cabernet Shiraz 2010 krijgt een 8+ volgens De Grote Hamersma 2015: Wat schrijft The Scribbler als tafelgenoot voor? Couscous bijvoorbeeld. En vindt u dat al te exotisch, geef die druif die u sowieso al eens van plan was om te maken een kans. U zult zich verbazen hoe fijn dat rode fruit, die pruim, die cacao en dat kaneelzoet daarmee combineren.

Dit artikel komt van wijnhuis Yalumba Winery - Australië