Torboli Liquore Dolce Mandarinello 0.5

Italië |

€ 17,99 per stuk
Inloggen om korting op deze wijn te krijgen

Torboli Mandarinello

Ontdek onze Mandarinello, een verfijnde likeur die een licht bittere ondertoon combineert met de levendige frisheid van mandarijn. Als tegenhanger van de traditionele Limoncello biedt deze drank een unieke en verfrissende ervaring. Mandarinello wordt gemaakt met de zorgvuldige selectie van rijpe mandarijnen, waardoor het een subtiele bitterheid heeft die perfect in balans is met de natuurlijke zoetheid van deze citrusvrucht.

Productinformatie

Inhoud: 500ML
Alcohol: 20%
Drink temperatuur: 6 graden
houdbaarheidsdatum: 12 maanden na openen

Extra informatie

Ontdek onze Mandarinello, een verfijnde likeur die een licht bittere ondertoon combineert met de levendige frisheid van mandarijn. Als tegenhanger van de traditionele Limoncello biedt deze drank een unieke en verfrissende ervaring.

Mandarinello wordt gemaakt met de zorgvuldige selectie van rijpe mandarijnen, waardoor het een subtiele bitterheid heeft die perfect in balans is met de natuurlijke zoetheid van deze citrusvrucht. Met zijn verfijnde smaakprofiel en frisse tonen is Mandarinello een geweldige keuze voor liefhebbers van unieke likeuren.

Deze likeur biedt niet alleen een heerlijke smaakbeleving, maar ook een interessante variatie op traditionele citroenlikeuren. De mandarijn brengt een subtiel bitter karakter met zich mee dat verfrissend en opwekkend is, perfect voor wie op zoek is naar een nieuwe en verrassende smaakervaring.

Ontdek de Mandarinello, een verfijnde drank die de levendige essentie van mandarijnen vastlegt in een subtiele, licht bittere likeur. Laat je verleiden door de unieke smaken en geniet van een nieuwe kijk op de klassieke Italiaanse likeuren.