Torboli Liquore Dolce Liquirizia (Drop) 0.5

Italië |

€ 17,99 per stuk
Inloggen om korting op deze wijn te krijgen

Torboli Liquirizia

Ontdek onze Liquirizia-likeur, geïnfuseerd met de subtiele smaak van zoethout. Deze likeur kenmerkt zich door een verrassend zachte afdronk die je smaakpapillen streelt. Met een alcoholpercentage van 16.4% biedt deze drank een perfect gebalanceerde ervaring van smaak en finesse. Laat je verleiden door de unieke eigenschappen van onze Liquirizia-likeur, een heerlijke traktatie voor wie houdt van de karakteristieke smaak van zoethout met een vleugje elegantie.

Productinformatie

Inhoud: 500ML
Alcohol: 16,4%
Drink temperatuur: 6 graden
houdbaarheidsdatum: 12 maanden na openen

Extra informatie

Ontdek onze hoogwaardige Liquirizia-likeur, doordrenkt met de finesse van Italiaans vakmanschap. Deze likeur belichaamt een perfecte harmonie van smaak en zachtheid, met een zachte en uitgebalanceerde smaak die de zintuigen streelt. Gemaakt met zorgvuldig geselecteerd zoethout, biedt onze likeur niet alleen een heerlijke ervaring, maar ook een reeks voordelen van dit bijzondere kruid.

Zoethout, het belangrijkste ingrediënt van onze Liquirizia-likeur, staat bekend om zijn natuurlijke eigenschappen. Het heeft verzachtende en kalmerende kenmerken die gunstig kunnen zijn voor de spijsvertering en keel. Bovendien heeft zoethout een unieke, natuurlijke zoetheid zonder toegevoegde suikers, wat deze likeur een geweldige keuze maakt voor wie op zoek is naar een verfijnde smaak zonder overdreven zoetigheid.

De Italiaanse finesse komt tot leven in elke slok van onze Liquirizia-likeur, die niet alleen een genot is voor fijnproevers maar ook een subtiele bondgenoot voor welzijn. Ontdek de geraffineerde smaak en de weldadige eigenschappen van zoethout in onze likeur, en geef jezelf de kans om te genieten van een unieke ervaring die de smaakpapillen verwent en welzijn bevordert. Laat je verleiden door de Italiaanse charme van onze Liquirizia-likeur en geniet van een verfijnde drank met een scala aan voordelen.