Torboli Liquore Dolce Cioccolato

Italië |

€ 17,99 per stuk
Inloggen om korting op deze wijn te krijgen

Cioccolato

Pure chocoladelikeur is een genot voor de zintuigen, met de rijke smaak van pure chocolade die je smaakpapillen betovert. Deze bijzondere drank biedt een perfecte balans tussen bitterzoete chocolade en een vleugje warmte, waardoor het niet alleen heerlijk is op zichzelf, maar ook tijdens de koude dagen opgewarmd kan worden.

Productinformatie

Alcohol: 17%
Inhoud:
 100ML, 200ML, 500ML
Aantal in doos 100ML: 20
Aantal in doos 200ML: 12
Aantal in doos 500ML: 12
Drink temperatuur: 6 graden
Houdbaarheidsdatum: 12 maanden na openen

Extra informatie

Deze likeur wordt vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde cacaobonen, die met liefde worden verwerkt om de diepe, intense chocoladesmaak te behouden. De chocolade-extracten worden vervolgens verfijnd met een hint van warmte, waardoor een drank ontstaat die de smaakpapillen verwent met een fluweelzachte textuur.

Pure chocoladelikeur is verrukkelijk om puur te genieten, maar tijdens de koude dagen komt het pas echt tot zijn recht als het wordt opgewarmd. Verwarm een glas van deze likeur en laat de intense chocoladesmaak je opwarmen en troosten.

Bovendien is deze likeur een geweldige aanvulling op desserts. Giet het over een bolletje vanille-ijs voor een decadente chocoladesaus, mix het in je warme chocolademelk voor een volwassen twist of gebruik het als basis voor een chocolade Martini.

Of je nu op zoek bent naar een warme, troostende drank voor de koude dagen of een manier om je desserts te verrijken, pure chocoladelikeur biedt een ongeëvenaarde smaaksensatie. Het is een onmisbare aanvulling op je culinaire repertoire, met de rijke en diepe smaak van pure chocolade die je keer op keer betovert.