Torboli Liquore dolce Amaretto (Amandel) 0.5

Italië |

€ 17,99 per stuk
Inloggen om korting op deze wijn te krijgen

Torboli Amaretto

Ontdek onze authentieke Amaretto, een heerlijke likeur met een rijke traditie uit Noord-Italië. Onze Amaretto wordt vervaardigd met de hoogste zorg en expertise, waarbij het vakmanschap van generaties wordt gecombineerd met de unieke smaken van de regio. Met een alcoholpercentage van 21% biedt onze Amaretto een perfect gebalanceerde ervaring voor fijnproevers en liefhebbers van verfijnde likeuren. Deze likeur kenmerkt zich door zijn onderscheidende en unieke smaakprofiel, dat de rijke noten van amandelen combineert met subtiele zoete tonen.

Productinformatie

Inhoud: 500ML
Alcohol: 21%
Drink temperatuur: 6 graden
houdbaarheidsdatum: 12 maanden na openen

Extra informatie

Ontdek onze authentieke Amaretto, een heerlijke likeur met een rijke traditie uit Noord-Italië. Onze Amaretto wordt vervaardigd met de hoogste zorg en expertise, waarbij het vakmanschap van generaties wordt gecombineerd met de unieke smaken van de regio.

Met een alcoholpercentage van 21% biedt onze Amaretto een perfect gebalanceerde ervaring voor fijnproevers en liefhebbers van verfijnde likeuren. Deze likeur kenmerkt zich door zijn onderscheidende en unieke smaakprofiel, dat de rijke noten van amandelen combineert met subtiele zoete tonen.

Elke slok van onze Noord-Italiaanse Amaretto is een reis naar de tradities en smaken van deze prachtige regio. Geniet van de harmonie tussen zoetheid en nootachtige tonen die deze likeur tot een onvergetelijke ervaring maken.

Of je nu een kenner bent die op zoek is naar een klassieke likeurervaring of gewoon wilt genieten van een uniek drankje, onze Amaretto is de perfecte keuze. Laat je verleiden door de unieke smaak en het vakmanschap van Noord-Italiaanse likeuren. Proost op de rijke tradities en geniet van de verfijnde smaak van onze Amaretto.