Torboli Creme di Pesca 0.5

Italië |

€ 17,99 per stuk
Inloggen om korting op deze wijn te krijgen

Torboli Creme di Pesca

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van onze likeur, de creme di Pescaa. Een elixer van weelderige verleiding, ambachtelijk vervaardigd uit de sappige pracht van verse perzikken en de verfijnde creme gemaakt van verse melk uit de Italiaanse Alpen.

Productinformatie

Inhoud: 500ML
Alcohol: 17%
Drink temperatuur: 6 graden
houdbaarheidsdatum: 12 maanden na openen

Extra informatie

Laat je smaakpapillen meeslepen door de unieke melange van de zonovergoten perzikken, met de fluwelen omhelzing van de Alpenmelk die de basis vormt van deze sublieme likeur. De Pesca Elegante is niet alleen een drankje; het is een viering van de natuurlijke weelde en Italiaanse elegantie, samengebracht in elke verrukkelijke slok.

Geniet van de pure essentie van perzikken vermengd met de zijdezachte melk, waardoor een harmonie ontstaat die een onmiskenbaar gevoel van luxe en genot oproept. Of je nu een liefhebber van fijne likeuren bent of simpelweg op zoek bent naar een moment van verfijnde genoegdoening, ontdek de wereld van smaakvolle verwennerij met onze Pesca Elegante. Een likeur die de traditie van Italiaanse vakmanschap en hoogwaardige ingrediënten omarmt, waardoor elke nip een onvergetelijke ervaring wordt.