Torboli Creme di Melone 0.5

Italië |

€ 17,99 per stuk
Inloggen om korting op deze wijn te krijgen

Torboli Creme di Melone 

Iedereen die Melon Cream proeft, is erdoor gefascineerd. Intens aan het begin, krachtige afdronk, zoet met een beperkt alcoholgehalte waarin een uitgebalanceerde hoeveelheid melkroom is verwerkt, waardoor het product een zeer aangename smaak krijgt die gepaard gaat met een aangenaam gevoel van body.

Productinformatie

Inhoud: 500ML
Alcohol: 17%
Drink temperatuur: 6 graden
houdbaarheidsdatum: 12 maanden na openen

Extra informatie

Wat deze likeur echt speciaal maakt, is de gebruikte melk. We halen onze verse melk van koeien die vrij grazen in de majestueuze Alpen. Deze koeien genieten van weelderige weiden en zuivere berglucht, wat resulteert in melk van de hoogste kwaliteit. Deze melk wordt zorgvuldig verwerkt om een romige, zijdezachte Crème di Melone te creëren. 

Deze unieke likeur biedt een ongeëvenaarde smaakervaring. De verfrissende, natuurlijke meloensmaak combineert moeiteloos met de romige textuur van de Alpenmelk. Het resultaat is een likeur die zowel verleidelijk als verfijnd is, perfect om puur te genieten of als een essentieel ingrediënt in ambachtelijke cocktails en desserts. 

Crème di Melone staat synoniem voor puurheid, kwaliteit en genot. Laat je verleiden door de natuurlijke pracht van de Cantaloupe-meloen en de zachte omhelzing van de Alpenmelk. Dit is een likeur die is gemaakt om de zintuigen te verwennen en een onvergetelijke smaakbeleving te bieden. Proef de Alpen in elke slok Crème di Melone.