Torboli Creme di Lampone (Framboos) 0.5

Italië |

€ 17,99 per stuk
Inloggen om korting op deze wijn te krijgen

Torboli Creme di Lampone

Frambozenlikeur, een meesterwerk met een unieke twist, wordt gecreëerd door het zorgvuldig selecteren van de sappigste frambozen en het verrijken met melk van koeien uit de Italiaanse Alpen. Deze opmerkelijke drank biedt een verrassende combinatie van fruitige frisheid en romige zachtheid, waarbij de intensiteit van de frambozen wordt geaccentueerd door de fluweelzachte textuur van Alpenmelk.

Productinformatie

Inhoud: 500ML
Alcohol: 17%
Drink temperatuur: 6 graden
houdbaarheidsdatum: 12 maanden na openen

Extra informatie

De frambozen worden met de grootste aandacht geselecteerd, geplukt op het hoogtepunt van hun rijpheid om hun pittige, natuurlijke smaak te behouden. Vervolgens worden ze subtiel gecombineerd met de Alpenmelk, waardoor een likeur ontstaat die zowel verfrissend als zijdezacht is.

Deze frambozenlikeur is een genot om puur te proeven, maar biedt ook talloze mogelijkheden in creatieve cocktails en desserts. Voeg een scheutje toe aan je champagne voor een sprankelende frambozenbruis, of gebruik het als basis voor een decadente frambozen-chocolademartini.

In desserts schittert frambozenlikeur als een geheime smaakmaker. Drizzle het over een dessert van witte chocolade, meng het in een fruitige crème brûlée, of gebruik het als onverwachte toevoeging in een frambozensorbet. De likeur brengt een onvergetelijke dimensie van fruitige frisheid en romige luxe in elk gerecht.

De combinatie van verse frambozen en Alpenmelk resulteert in een likeur die de zintuigen prikkelt en de smaakpapillen verwent met zijn unieke, verfijnde smaken. Deze frambozenlikeur is een eerbetoon aan de verrassende harmonie tussen fruitige frisheid en romige volheid, en is een ware traktatie voor fijnproevers die iets buitengewoons zoeken in hun glas.