Torboli Creme di Fragola

Italië |

€ 17,99 per stuk
Inloggen om korting op deze wijn te krijgen

Creme di Fragola

Aardbeienlikeur, vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde verse aardbeien en verrijkt met melk afkomstig van koeien uit de majestueuze Italiaanse Alpen, is een meesterwerk in de wereld van likeuren. Deze bijzondere drank biedt een heerlijke combinatie van zoetheid en romigheid, waarbij de verfijning van de aardbeien wordt versterkt door de fluweelzachte textuur van Alpenmelk.

Productinformatie

Inhoud: 500ML
Alcohol: 17%
Aantal in doos: 12
Drink temperatuur: 6 graden
houdbaarheidsdatum: 12 maanden na openen

Extra informatie

De aardbeien worden met de grootste zorg gekozen, geplukt op het hoogtepunt van rijpheid en verwerkt om hun sappige, fruitige aroma te behouden. Deze kostbare vruchten worden vervolgens met de melk van Alpenkoeien samengebracht, waardoor een onweerstaanbare likeur ontstaat die zowel zoet als zijdezacht is.

Deze aardbeienlikeur is een genot om puur te proeven, maar biedt ook eindeloze mogelijkheden in cocktails en desserts. Voeg een vleugje toe aan je prosecco voor een fruitige en feestelijke twist, of creëer een zomerse daiquiri met een aardbeienaccent.

In desserts schittert aardbeienlikeur als smaakmaker. Drizzle het over een bolletje vanille-ijs, meng het in een verse fruitsalade of gebruik het als geheime ingrediënt in een aardbeien tiramisu. De likeur tilt elk gerecht naar een hoger niveau met zijn pure, fruitige essentie en romige ondertoon.

De combinatie van verse aardbeien en Alpenmelk resulteert in een likeur die de zintuigen betovert en de smaakpapillen verwent met zijn natuurlijke, verfijnde smaken. Deze aardbeienlikeur is een eerbetoon aan de weelderige natuur en rijke tradities van de Italiaanse Alpen, en een absolute must-have voor fijnproevers die houden van de perfecte harmonie tussen fruitige zoetheid en romige volheid.