Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

The Glenlivet Captain’s Reserve

The Glenlivet Captain’s Reserve 

The Glenlivet range is sinds begin mei uitgebreid met een prachtige nieuwe variant: The Glenlivet Captain’s Reserve. Een whisky die, na meerdere jaren rijping in bourbon- en sherryvaten, nog minimaal zes maanden in ex-cognacvaten rijpt.

Dit creëert een uniek rijke en intense smaak. The Glenlivet Captain’s Reserve is geïnspireerd op het bijzondere karakter van zijn naamgenoot, Captain Bill. Deze karaktervolle single malt whisky neemt je met elke druppel mee van de mistige bergdalen van het Schotse Speyside naar de glooiende wijngaarden van de Franse Cognac. ‘The Captain’ had een sterke band met Frankrijk waar hij tijdens WOI aan de zijde van de geallieerden vocht. Daarna keerde hij terug naar Schotland om met vastberadenheid te werken aan het voortbestaan van zijn distilleerderij tijdens de Grote Depressie van de dertiger jaren. 

GEUR
Overladen met zoete en fruitige aroma’s. Rijk in honing en abrikozenjam met tonen van zoet kaneelbrood en een subtiele sensatie van pittige drop. 

SMAAK
Sappige smaken van mandarijnen in siroop, rijpe stoofpeer en in chocolade gedipte rozijnen. 

FINISH
Immens zacht en smaakvol.

€ 45,99 per fles

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/the-glenlivet-captains-reserve