The Deveron 18 jaar oud

Zacht fruitig kruidig vanille |

€ 85,99 per stuk

De Macduff-distilleerderij, gelegen in Banffshire aan de noordoostkust van Schotland, is de thuisbasis van Glen Deveron 18 Years. Deze distilleerderij is gunstig gelegen nabij de oevers van de Deveron-rivier, bekend om zijn zuivere water, een essentieel ingrediënt in het productieproces.

Glen Deveron 18 Year is een rijke en volle whisky met een complex smaakprofiel. Het onthult tonen van fruit, vanille, honing en eiken, met een subtiel vleugje kruidigheid en lichte rokerigheid. De smaak is zijdezacht en goed uitgebalanceerd, leidend naar een bevredigend lange afdronk.

Het aroma van Glen Deveron 18 Year is zowel complex als uitnodigend. Het biedt een zoete, fruitige geur met ondertoon van karamel en toffee. Daarnaast zijn er kruidige elementen en een subtiele rokerige hint aanwezig. Deze premium single malt whisky van de Macduff Distillery in de Schotse Hooglanden wordt minimaal 18 jaar gerijpt voordat hij wordt gebotteld. Gewaardeerd door whiskykenners wereldwijd, is deze whisky een aanrader voor elke liefhebber van hoogwaardige whisky.