Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

Terra d' Alter Alfrocheiro

Spicy rijp fruit vol | Portugal | Alentejo

Lekker bij: Gevogelte, Kaas, Lamsvlees, Lichte vleesgerechten

Terra d' Alter Alfrocheiro is een wijn met een dieprode kleur en de smaak van rijpe kersen, een aangename kruidigheid en een lange afdronk. 

Serveer deze wijn bij niet te zware gerechten zoals gevogelte en lamsfilet, hamsoorten koud of warm geserveerd en half harde kaas soorten. 

Alentejo is een uitgestrekt gebied in de zuidelijke helft van Portugal, tegen de Spaanse grens. Het beslaat ongeveer één derde van de totale oppervlakte van Portugal. Het is een land van olijfbomen, wijngaarden en kurkeikebossen. In de zomer is het er heet en droog. De regio is van oudsher bekend om zijn rode wijnen, die over het algemeen vol en fruitig zijn. Door gebruik te maken van moderne vinificatietechnieken, komen er ook steeds meer interessante witte wijnen uit de Alentejo. Alentejo is een wijngebied in beweging. Door de combinatie van het extreme klimaat, lokale druivenrassen en moderne wijnbereiding worden hier spannende wijnen gemaakt die over de hele wereld de aandacht trekken.

 

€ 9,99 per fles
€ 59,94 per doos

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/terra-d-alter-alfrocheiro