Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! Doos (6) samenstellen
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak

Sutil Limited Release Cabernet Sauvignon

Chili | Rapel Valley

Sutil Limited Release Cabernet Sauvignon is een robijnrode wijn die het beste van de Maipo vallei omarmt en weerspiegelt. Fris en kruidig in de neus met uitbundige aroma's van zwarte bessen, chocolade en tabak. Het palet is robuust en zeer goed gebalanceerd met ronde tannine die leiden naar een elegante en aanhoudende afdronk.

Een prachtige wijn om te drinken bij rood vlees en wild, zoals zwijn, hert en konijn, maar ook met sterke kazen zoals Camembert en Cheddar.

De druiven voor deze wijn (100% Cabernet Sauvignon) ondergaan een maceratie van 5 dagen bij een temperatuur van 10ºC waarna ze gedurende 10 dagen de gisting ondergaan bij een temperatuur van 24ºC om de fruitige aroma's te behouden en te voorkomen dat er teveel tannine vrijkomt. De wijn rust op de schillen gedurende 20 - 25 dagen voor meer volume en dichtheid. Na de malolactische gisting  rijpt de wijn in Frans en Amerikaans eiken vaten gedurende 14 - 16 maanden en nog 6 maanden in de fles.

€ 12,99 per fles
€ 71,94 per doos
(€ 11,99 per fles)

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/sutil-limited-release-cabernet-sauvignon