Steininger Gruner Veltliner Spiegel

Vol zacht intens fruitig wit | Oostenrijk | Kamptal

Lekker bij: Asperges, Aziatische gerechten, Gerookte zalm, Gevogelte, Vis, Wit vlees

€ 16,99 per fles
€ 101,94 per doos
Inloggen om korting op deze wijn te krijgen

Steininger Grüner Veltliner Spiegel wordt modern gevinifieerd en heeft een helder bleekgele kleur. De wijn geurt zeer zuiver en heeft een aantrekkelijk boeket van witte bloemen, acacia en witte peper. De Grüner Veltliner Spiegel heeft een mondvullende, complexe smaak met zeer zuivere zuren in de lange, aangename afdronk.

Serveer deze wijn als aperitief en bij asperges, gevogelte, visgerechten en bij Aziatische gerechten. 

Steiniger Grüner Veltliner Spiegel is een zeer zuivere en karakteristieke topwijn van de beste wijngaard van Weingut Steininger. Dit familiebedrijf is gevestigd in Langenlois, in Oostenrijk's snel groeiende top wijnregio Kamptal. Langenlois is dankzij zijn uitgestrekte wijngaarden de grootste wijnstad van Oostenrijk.

Weingut Steininger staat bekend als één van de beste Wijnhuizen van Oostenrijk. Het is een familiebedrijf dat garant staat voor de levering van perfecte wijnen. In hun wijngaard 'Spiegel' bijvoorbeeld wordt de zorgvuldige verbouwing van Oostenrijks Nationale druif, de Grüner Veltliner, tot kunst verheven. Daar ligt de basis voor de creatie van werkelijk schitterende wijnen die zowel Weingut Steininger als Oostenrijk zijn reputatie als vermaard wijnleverancier heeft opgeleverd.

Dit artikel komt van wijnhuis Weingut Karl Steininger - Oostenrijk