Sol de Nit Secco Bianco Frizzante

Fris fruit fris soepel fruitig mineralig mousserend | Spanje |

Lekker bij: Pasta, Risotto, Salades, Schaal- en schelpdieren, Vis, Wit vlees

€ 6,49 per fles
€ 35,94 per doos
(€ 5,99 per fles)

Sol de Nit Secco Bianco Frizzante heeft de frisheid van een goede cava, maar is meer fruitig en gemakkelijk te drinken. Deze bubbel is een perfect alternatief voor prosecco. De kleur is bleek en helder met gele hints met een fijne mousse. Het aroma is een melange van wit fruit, zoals appel en peer. In de mond is de wijn soepel en aangenaam fris dankzij de smaak van het tropisch fruit.

Serveer deze wijn als feestelijk aperitief en bij alle soorten pasta, rijst, wit vlees, vis, salades, sushi en schaaldieren. Ook perfect om een Spritz of Kir Royal mee te maken.

De wijnmakerij Castell D'Or is een toonaangevende Cava-producent en is de unie van 16 coöperaties die om redenen van efficiëntie zijn samengegaan met een missie om het levensonderhoud te verbeteren van 2200 boerenfamilies wiens druiven en producten ze op de markt brengen van hun 6200 hectare grond. wijnstokken. Sol de Nit is een Catalaanse uitdrukking die verwijst naar dat magische moment van zonsopgang wanneer de eerste zonnestralen doorbreken in de duisternis van de nacht. De wijn is tank gefermenteerd en heeft geen houtlagering.

Druivensoorten: Xarello, Macabeu en Parellada.