Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

Radio Boka Rood Bag in Box 3 liter

Specerijen zacht soepel sappig vanille | Spanje | Castiliƫ-La Mancha

Lekker bij: Aperitief, Kaas, Lichte vleesgerechten, Tapas, Wijn voor elke dag / feestje

Radio Boka Tempranillo Tinto heeft aroma’s van rijpe pruimen en kersen. Vol, verleidelijk en zacht van smaak met mondvullend sap, zwoel fruit, licht kruidig en zachte specerijen als vanille en kaneel.

Serveer deze wijn bij diverse vleesgerechten of drink hem zoals in de streek licht gekoeld bij diverse tapas, kaas en ham.

Radio Boka staat voor ongecompliceerde Spaanse wijnen. Makkelijk, sappig, vol fruit, ongecompliceerd soepel en betaalbaar. Wijnen zonder een ingewikkeld verhaal die het moeten hebben van het drink plezier en de mond-op-mond reclame. Radio Boka betekent letterlijk “radio mond”, zo drink je het en zo geef je het door aan je vrienden.

Afkomstig uit het Mediterraanse Valencia van in september geplukte optimaal gerijpte druiven. Na de pluk weekt het sap met de schillen gedurende 48 uur op tank op lage temperatuur voor de optimale overdracht van smaak en fruitaroma’s. Vervolgens vergist de most gedurende 12-18 dagen op RVS tanks en rijpt een deel van de wijn enige maanden op eiken vat. Die wijn wordt geassembleerd tot een evenwichtige blend met de wijn die op RVS ligt.

€ 17,99 per stuk

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/radio-boka-rood-bag-in-box-3-liter