Radio Boka Monastrell Rosado - Prijs op aanvraag

Vol fris soepel intens fruitig sappig | Spanje | Alicante

Lekker bij: Aperitief, Gevogelte, Rood vlees, Tapas, Wijn voor elke dag / feestje, Wit vlees

Radio Boka Alicante Monastrell Rosado is een mond vol Mediterraans rood fruit uit Alicante. Aardbei, framboos, bessen, puur fris sap waar je geen genoeg van krijgt. Deze wijn heeft een heldere rose kleur. Expressieve aroma’s van sappig rood fruit en bloesem. Zacht, mondvullend sap, met lekkere frisse zuren en een intens fruitige afdronk.

Serveer deze wijn als aperitief en bij tapas, wit en rood vlees (BBQ) en gevogelte.

Radio Boka staat voor ongecompliceerde Spaanse wijnen. Makkelijk, sappig, vol fruit, ongecompliceerd soepel en betaalbaar. Wijnen zonder een ingewikkeld verhaal die het moeten hebben van het drink plezier en de mond-op-mond reclame. Radio Boka betekent letterlijk “radio mond”, zo drink je het en zo geef je het door aan je vrienden.

De druiven worden vroeg in de ochtend geplukt van oude bushvines. Na verwijdering van takjes en steeltjes, wordt het fruit licht gekneusd en naar RVS tanks van 30.000 ltr geleid. Hier weken de schillen 16 uur mee met de most om maximale aroma’s en wat kleur te ontrekken. Nadat de schillen zijn verwijderd, vergist de most 20 dagen op 14-16ºC tot een fruitige, frisse rosé.