Proefdoos - Sauvignon Blanc wijnen

Argentinië | Mendoza

€ 44,99 per doos

Tarani Sauvignon Blanc heeft een heldere limoengele kleur. Frisse tonen van citrus en exotisch fruit in de neus. Een smaak met een goede balans tussen frisheid en kracht, frisse zuren, exotisch fruit. Een volle, levendige afdronk. Gekoeld serveren op ongeveer 10-12°C, als aperitief of bij vleeswaren, wit vlees, schaaldieren en (gegrilde) vis.

Antares Sauvignon blanc is een heerlijke frisse witte wijn. Met in de geur appel, citrus en peer. De smaak is verfrissend en stuivend, iets van gemaaid gras en veel wit fruit. Antares heeft deze Sauvignon Blanc puur en zuiver gemaakt. Serveer deze wijn gekoeld als aperitief, bij asperges, visgerechten, salades en bij een geitenkaasje. 

Kiwi Cuvee Sauvignon Blanc is lichtgeel van kleur. Een intense geur van kruisbessen en tropisch fruit. Vergelijkbaar met de stijl van een goede Sauvignon Blanc uit Nieuw Zeeland. Aangenaam frisse zuren die goed in balans zijn met het aanwezige fruit. Serveer deze wijn gekoeld tussen 6 en 8 graden. Heerlijk aperitief voor de zomerdag en uitstekende begeleider van salades, geitenkaas, vis en schaal- en schelpdieren.

Montes Reserva Sauvignon Blanc is een 100% Sauvignon Blanc afkomstig van de op 300 meter hoogte gelegen Curicó Valley. De vulkanische rotsachtige bodem levert een intens zuivere witte wijn op. Deze Sauvignon Blanc, met zijn typische stuivende aroma's van kruisbes tropisch fruit en perzik, heeft een bleekgele kleur en intense, zuivere geuren. Een elegante wijn met een fraai uitgebalanceerde smaak. Te serveren als aperitief of bij schaal- en schelpdieren en visgerechten. Probeer deze wijn ook eens bij geitenkazen.

Misty Cove Sauvignon Blanc heeft een lichte kleur met een groene zweem. In de geur zijn het de karakteristieke elementen van kruisbessen, verse kruiden en meloen die strijden om op de voorgrond te komen. De smaak is vol en sappig met indrukken van passievrucht en citrusfruit. De afdronk is lang en het bewijs van de hoge kwaliteit. Serveer deze wijn als aperitief en bij diverse visgerechten, oesters, geitenkaas, asperges en salades.

Portillo Sauvignon Blanc is een frisse, crispy en fruitvolle wijn. Helder lichte kleur met groene reflexen. In de geur roze grapefruit en vijgen. Zuren perfect in balans, echt Sauvignon! Een perfecte combinatie met vis en schelpdieren, ook heerlijk bij salades, asperges en als frisse, rijke drinkwijn.