Proefdoos Malbec wijnen

Argentinië |

€ 102,50 per stuk

La Belle Enseigne Malbec heeft heerlijke aroma's van rijp rood en zwart fruit. In de smaak zwarte bessen, bramen en een lichte toets van chocolade en koffie.

Viu Manent Malbec Reserva is een diep paarse wijn met aroma's en smaken van zwart fruit, rijpe pruimen, zoethout laurier, noten, tabak en vijgen bovenop de kenmerkende aardse tonen. De smaak is vol, aangenaam krachtig, fris en rond met een lange afdronk.  

Las Perdices Red Blend is paars-rood van kleur. Complex, zacht, romig, aromatisch en zeer elegant. De Malbec zorgt voor rood fruit, pruimen en fluweelachtige tannines, de Cabernet Franc geeft complexiteit, specerijen en kruiden en de Petit Verdot zorgt voor zwart fruit en zoete tannines.

Calathus Malbec is robijnrood met paarsblauwe tinten. In de geur ruik je rijpe pruimen en bramen en aroma's die zijn ontstaan door de rijping op eikenhouten vaten als kruiden, vanille en specerijen  De smaak is gestructureerd, harmonieus, vlezig en elegant. De krachtige tannines zijn al wat zachter geworden door de rijping.Calathus Malbec is robijnrood met paarsblauwe tinten. In de geur ruik je rijpe pruimen en bramen en aroma's die zijn ontstaan door de rijping op eikenhouten vaten als kruiden, vanille en specerijen  De smaak is gestructureerd, harmonieus, vlezig en elegant. De krachtige tannines zijn al wat zachter geworden door de rijping. 

Vina Las Perdices Malbec Gualtallary  heeft een intense paarsrode kleur. In de neus overheersen rood en zwart fruit en nuances van hout, maar op een subtiele manier waardoor het complexiteit toevoegt aan de wijn zonder het fruit uit de schijnwerpers te halen. Je proeft kersen, aardbeien, kruiden en heerlijke nuances van vanille. Het is een bijzonder mooie wijn, elegante en intense wijn.De afronk is lang en vol  en zacht met rijpe tannine.

Salentein Primus Malbec heeft een paarse tot zwarte kleur. Rijke aroma’s van rijpe pruimen en zwarte bessen, gepaard gaande met hints van vanille en tabak. Zachte tannines en geuren van rijpe rood fruit. Mooie structuur en zuurgehalte. Lange finale. De druiven, handgeplukt, worden zeer voorzichtig gekneusd. De temperatuur wordt tijdens de fermentatie zo laag mogelijk gehouden. Verder 14 maanden rijping op nieuwe Frans eiken en 1 jaar op fles.