Proefdoos - Goedkope witte wijnen

€ 27,99 per doos

Conde Pinel Maccabeo / Verdejo is gemaakt van Viura druiven aangevuld met een goede dosis van de aromatische en populaire Verdejo. De smaak is licht kruidig, lekker fris, maar aangenaam droog, met fruit van appel, citrus en ananas. Conde Pinel Maccabeo-Verdejo Blanco is heerlijk als aperitief maar heeft ook geen enkele moeite met wit vlees, kruidige gerechten en vis in een romige saus. Ook erg lekker op het terras op een lekkere warme dag.

Bitacora Rueda Verdejo is een lichte en delicate wijn en bovendien voor 100% gemaakt van de Verdejo druif. De Bitacora is lichtgeel van kleur in het glas met een fruitig bouquet. In de mond toont deze wijn zich fris met een hint van appel en citrus, met een finish die het best omschreven kan worden als delicaat.Serveer deze wijn op 10-12 graden bij visgerechten, salades, asperges en wit vlees. Ook heerlijk als aperitief!

Calusari Pinot Grigio is bleek geel van kleur. In de geur zeer floraal met tonen van mango. De smaak is fruitig met tonen van ananas, peer en mango. Lange zachte en fruitige afdronk. Heerlijk als aperitief of bij lichte salades, asperges, olijven of wit vlees. 

Oude Kaap Klassiek Wit is een soepele, fruitige witte wijn, rijk en verfrissend van smaak. Serveer deze wijn als aperitief, bij een lichte lunch en bij salades.Gemaakt van vooral Chenin Blanc en Colombar met een beetje (circa 15%) aanvulling van Sauvignon Blanc.

Plaisance Chardonnay-Viognier is een ronde en elegante wijn met een bleek gouden kleur en aroma’s van delicaat fruit als citrus, peer en perzik, hazelnoten en witte bloemen. De smaak is lekker sappig en fris, met exotisch fruit en een hint van amandelen. Serveer deze wijn bij visgerechten, asperges, wit vlees en als wijn voor elke dag of een feestje.

Vigneti Zabu Grillo heeft een licht aromatische en fruitige geur. De smaak is zacht met florale tonen van exotisch fruit. Serveer deze wijn als aperitief, bij de BBQ of gewoon bij de borrel.