Proefdoos Campo Rudi wijnen

Italië | Puglia

€ 52,94 € 44,99 per stuk

2x Campi Rudi Bianco Puglia is een geweldige wijn voor echte liefhebbers van Italië! De kleur is licht groen-goudgeel en hij heeft een indrukwekkend geur van exotisch (citrus)fruit. Deze wijn heeft een perfecte balans tussen fruitige en kruidige tonen en een aangename hint van meloen en eucalyptus. In de mond is het een aangenaam frisse en smaakvolle wijn, fijn, evenwichtig en elegant. 

2x Campi Rudi Rosso Puglia heeft een donkerrode kleur. De geur is intens en indrukwekkend. Je ruikt fruitige en kruidige tonen die samen mooi in balans zijn. Ook ruik je iets van zoethout en vanille, deze aroma's zijn ontstaan door de houtrijping. In de mond is deze rode wijn heerlijk zacht en vol met rijp fruit, met verfijnde nuances van hout en specerijen. De afdronk is fijntjes en evenwichtig met elegante en rijpe tannines. Kortom, dit is veel wijn voor weing geld.

1x Campi Rudi Appassimento Rosso Puglia is uitgesproken zwoel en krachtig maar toch ook vriendelijk en toegankelijk, zoals het een echte Italiaan betaamt. Aangename geuren van donkere, rijpe kersen, rozijnen, verse kruiden en vanille, komen je meteen tegemoet in het glas. De smaak is vol, rijk en complex met veel fruit en jammige marmelade. Het is een evenwichtige wijn met een zacht zoetje en een krachtige ruggengraat. Een wijn die er om vraagt om lekker van te genieten!

1x Campi Rudi Primitivo di Manduria heeft een prachtige rode kleur. Je ruikt de zwoele geur van donker, licht overrijp fruit aangevuld met aroma's van specerijen. In de mond is hij lekker stevig en toch zwoel met tonen van rijpe kersen, tabak en een vleugje cacao. De smaak is heerlijk verfijnd door de zes maanden lange houtlagering. Dit is een Primitivo van topkwaliteit. Die mening deelt de gerespecteerde Italiaanse wijnprofessional Luca Maroni ook met ons, want hij gaf deze wijn maar liefst 93 van de 100 punten!