Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

Proefdoos - Betaalbare Chardonnay's

Marcel Martin Chardonnay is 100% gemaakt van de Chardonnay druif, wereldberoemd geworden in de Bourgogne, levert een zachte harmonieuze wijn, geurig in de neus en mild in de afdronk met lichtboterige aroma's. Aangenaam vol van smaak, maar ook lekker fris en sappig.  

Antares Chardonnay heeft een lichte houtrijping gehad en dat is te ruiken en te proeven. In de smaak proef je typische Chardonnay kenmerken als tropisch fruit, wat boter, vanille en rijp citrus fruit. De smaak is zacht en licht romig. Serveer deze wijn gekoeld als aperitief, bij wit vlees met lichte sauzen, diverse (vette) vissoorten en salades. 

Chardonnay 5 Vallees heeft een fraaie goudgele kleur. In de neus veel tropisch fruit, frisse indrukken van ananas, noten en een hint vanille. De smaak van deze Chardonnay is vol, mooi evenwichtig, met in de afdronk opnieuw veel fruit. Serveer deze wijn als aperitief, bij visgerechten, wit vlees, gevogelte en als wijn voor elke dag of een feestje.

XR Xavier Roger Chardonnay heeft een mooie heldergele kleur met een intens parfum vol bloemen, citrus aroma's en wit fruit. De eerste indruk op de tong is de zacht exotisch; mango, citrus, grapefruit en toast. Dit is een Chardonnay met een lichte houtrijping, deze maakt de wijn wat romiger en voller, maar geeft geen typische houtsmaak aan de wijn, waardoor deze wijn desondanks fris in de mond blijft, kortom een heerlijke doordrinkwijn! Serveer deze wijn bij visgerechten, wit vlees, gevogelte, gamba's en salades met vis. Ook heerlijk bij romige kaassoorten of als aperitiefwijn. 

Calusari Chardonnay heeft in geur en smaak heerlijk rijp en exotisch fruit. Het is een wijn met een sappig mondgevoel en een hoge doordrinkbaarheid. Serveer deze wijn als aperitief, bij visgerechten, wit vlees, gevogelte en als wijn voor elke dag of een feestje.

Paul Mas Chardonnay heeft een fraaie goudgele kleur. In de neus veel tropisch fruit, indrukken van ananas, noten en een hint vanille. De smaak is vol, mooi evenwichtig, met in de afdronk opnieuw veel fruit. Serveer deze wijn bij visgerechten, wit vlees, gevogelte, gamba's en salades met vis. Ook heerlijk bij romige kaassoorten of als aperitiefwijn.

€ 36,99 per doos

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/proefdoos-betaalbare-chardonnays