Proefdoos - Betaalbare Chardonnay's

€ 32,99 per doos

Marcel Martin Chardonnay is 100% gemaakt van de Chardonnay druif, wereldberoemd geworden in de Bourgogne, levert een zachte harmonieuze wijn, geurig in de neus en mild in de afdronk met lichtboterige aroma's. Aangenaam vol van smaak, maar ook lekker fris en sappig.  

Antares Chardonnay heeft een lichte houtrijping gehad en dat is te ruiken en te proeven. In de smaak proef je typische Chardonnay kenmerken als tropisch fruit, wat boter, vanille en rijp citrus fruit. De smaak is zacht en licht romig. Serveer deze wijn gekoeld als aperitief, bij wit vlees met lichte sauzen, diverse (vette) vissoorten en salades. 

Chardonnay 5 Vallees heeft een fraaie goudgele kleur. In de neus veel tropisch fruit, frisse indrukken van ananas, noten en een hint vanille. De smaak van deze Chardonnay is vol, mooi evenwichtig, met in de afdronk opnieuw veel fruit. Serveer deze wijn als aperitief, bij visgerechten, wit vlees, gevogelte en als wijn voor elke dag of een feestje.

Radacini Chardonnay is een toegankelijke frisse wijn en dus perfect om zo te drinken bij de borrel of in de zon. Maar ook gemakkelijk om even iets bij te eten. Deze wijn past goed bij maaltijdsalades, koude pasta, vispastei, kip, pasta met een romige saus.

Calusari Chardonnay heeft in geur en smaak heerlijk rijp en exotisch fruit. Het is een wijn met een sappig mondgevoel en een hoge doordrinkbaarheid. Serveer deze wijn als aperitief, bij visgerechten, wit vlees, gevogelte en als wijn voor elke dag of een feestje.

Paul Mas Chardonnay heeft een fraaie goudgele kleur. In de neus veel tropisch fruit, indrukken van ananas, noten en een hint vanille. De smaak is vol, mooi evenwichtig, met in de afdronk opnieuw veel fruit. Serveer deze wijn bij visgerechten, wit vlees, gevogelte, gamba's en salades met vis. Ook heerlijk bij romige kaassoorten of als aperitiefwijn.