Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! Doos (6) samenstellen
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen

Piano Moscatel Galego

Verfijnd knisperend exotisch fruit rijk fris | Portugal | Douro

Lekker bij: Aperitief, Asperges, Aziatische gerechten, Pasta, Schaal- en schelpdieren, Vis

Piano Moscatel Galego heeft aroma’s van sinaasappelschillen, munt, groene asperges en lychees. Deze wijn is intens, fris en verfijnd van smaak met net als in de geur heerlijk fruit van lychees en citrusfruit en een vleugje mineralen. De afdronk is heerlijk fris, lang en goed in balans.

Serveer deze wijn als aperitief, bij asperges, visgerechten, schelpdieren, salades en pasta’s.

Deze Moscatel Galego is een project van Ansari Wines (onze importeur) en Carlos Alonso samen. Rick Encarnacao had al in 2014 een wens om deze wijn op de Nederlandse markt uit te brengen, maar zonder succes. Dat kwam doordat de druiven niet de juiste kwaliteit hadden om een cepage wijn te maken. Door van de voorgaande jaren te leren, is het in 2016 voor het eerst gelukt om deze bijzondere wijn te maken.

Carlos Alonso Douro Wine is een familie georiënteerd bedrijf met een internationale visie, dat gericht is op het produceren van kwaliteitswijnen, innovatie en ontwikkeling van de regio Douro.

Carlos Alonso Douro Wine heeft ambitie om de traditie en de waarden van ethiek en verantwoordelijkheid te respecteren. De huidige generatie wil met dit doel de visie van de oprichter behouden in deze moderne tijd door traditionele wijnen met alleen Portugese druiven en moderne technieken te maken. Zij willen hiermee aantonen dat Portugal mooie verfijnde wijnen met de juiste complexiteit (terras)wijnen kan produceren, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. 

€ 11,99 per fles
€ 65,94 per doos
(€ 10,99 per fles)

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen