Paso a Paso Pasonillo Late Harvest Tempranillo

Rijp fruit vol zacht romig vanille rood | Spanje | Castilië-La Mancha

Lekker bij: Aperitief, Gevogelte, Grillades, Kaas, Rood vlees, Tapas, Vegetarisch

€ 8,99 per fles
€ 47,94 per doos
(€ 7,99 per fles)

Paso a Paso Pasonillo Late Harvest Tempranillo  is helder purperrood van kleur. In de neus herken je direct intense geuren van bramen. In de mond is hij lekker vol en dik. In de afdronk kom je iets van confituur, fruit en zacht vanille tegen. Een heerlijke en zeer bijzondere wijn! Weet je wat deze wijn nog bijzonderder maakt? Dat hij op een duurzame manier is gemaakt en gecertificeerd is als 'Vegan'."Paso a Paso" betekent in het Spaans "stap voor stap". Hiermee wil de wijnmaker het volgende zeggen: Step by Step to Spanish Wine Heaven!

Serveer deze wijn bij bij rood vlees, gegrild vlees, voorgerechtjes, kip, gerechten op basis van bonen en tapasgerechten. Ook lekker bij verschillende kazen.

Eind oktober worden de tempranillo druiven van de meer dan dertig jaar oude stokken met de hand geplukt en vergist op 5º gedurende 48 uur. 15 % van de most wordt gedroogd voor nog meer concentratie. De Apanillo-vinificatie op RVS duurt 12 tot 18 dagen waarna de wijn voor 6 maanden gelagerd wordt op zowel Frans als Amerikaans eiken.