Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

Oude Kaap Klassiek rood

Rond soepel fruitig | Zuid-Afrika | Western Cape

Lekker bij: Aperitief, Kaas, Lichte vleesgerechten, Wijn voor elke dag / feestje

Oude Kaap Klassiek rood is een jonge en zeer fruitige rode wijn, die al jarenlang een groot succes is vooral vanwege zijn fruitige en eenvoudige drinkgemak. Een wijn die eigenlijk iedereen lekker vindt. Het rode kersenfruit van druiven zoals de Cinsault, Ruby / Cabernet en de Merlot komt meteen naar voren. Deze blend is aangevuld met een klein percentage Cabernet Sauvignon druiven om deze wijn net wat meer ruggegraat mee te geven.

Serveer deze wijn op 18°C bij diverse vleesgerechten en diverse kazen. Het is ook een perfecte drinkwijn voor elke dag of een feestje.

De wijnen van Oude Kaap vinden hun oorsprong in de mooie Franschhoek Vallei, daar waar het steile Groot Drakenstijn-gebergte al sinds 1693 een zeer belangrijke factor is voor de productie van kwaliteitswijnen. Vastberadenheid, doorzettingsvermogen, passie en innovatie zijn al evenzolang de speerpunten van Oude Kaap en deze erfenis leeft nu voort in de nieuwe generatie wijnmakers op dit daadkrachtige Estate.
Voor de Oude Kaap wijnen heeft men de keuze uit het beste fruit van de gehele regio en men realiseert zich ook terdege dat de essentie van een goede wijn de kwaliteit van het fruit is.
Door middel van een strenge selectie van de druiven en intensief contact met de wijnboeren bepalen de wijnmakers op dit Estate welke cuves gekozen worden voor de Oude Kaap.

€ 6,29 per fles
€ 35,10 per doos
(€ 5,85 per fles)

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/oude-kaap-klassiek-rood