Oude Kaap Chenin Blanc

Soepel licht fruitig sappig wit | Zuid-Afrika | Western Cape

Lekker bij: Aperitief, Gevogelte, Lunch, Vis, Wijn voor elke dag / feestje

€ 5,29 per fles
€ 28,74 per doos
(€ 4,79 per fles)
Oude Kaap Chenin Blanc is een heerlijke licht aromatische, sappige en verkwikkend frisse wijn, die uitblinkt door zijn fruitige karakter. Zowel in de neus als in de afdronk komen vooral aroma's naar voren van meloen, ananas en citrus fruit.
Serveer deze wijn gekoeld op ongeveer 8-10 graden bij visgerechten, kip en uiteraard heerlijk als aperitief.

De wijnen van Oude Kaap vinden hun oorsprong in de mooie Franschhoek Vallei, daar waar het steile Groot Drakenstijn gebergte al sinds 1693 een zeer belangrijke factor is voor de productie van kwaliteitswijnen. Vastberadenheid, doorzettingsvermogen, passie en innovatie zijn al evenzolang de speerpunten van Oude Kaap en deze erfenis leeft nu voort in de nieuwe generatie wijnmakers op dit daadkrachtige Estate.

Voor de Oude Kaap wijnen heeft men de keuze uit het beste fruit van de gehele regio en men realiseert zich ook terdege dat de essentie van een goede wijn de kwaliteit van het fruit is.Door middel van een strenge selectie van de druiven en intensief contact met de wijnboeren bepalen de wijnmakers op dit Estate welke cuves gekozen worden voor de Oude Kaap.