Op locatie bij bedrijven

Tijdens een jubileum, bedrijfsborrel of andere gelegenheid eens een andere (biologische) wijn schenken of proeverij verzorgen? Wellicht vergezeld van (h)eerlijke (biologische) bites?

Voor meer informatie, uitleg over onze wijnen, de bites en een offerte op maat, neem contact met ons op. Wij zorgen dat u een onvergetelijke, heerlijke belevenis heeft zonder zorgen. 

Op locatie bij u thuis

Hebt u iets te vieren of gewoon zin in een gezellige wijnavond, maar even niet de tijd en/of zin om alles te verzinnen, boodschappen te doen en ook nog eens te kokkerellen? Laat Your Pure Wine uw avond verzorgen!

Voor meer informatie, uitleg over onze wijnen, de bites en een offerte op maat, neem contact met ons op. Wij zorgen dat u een onvergetelijke, heerlijke avond uit, maar toch thuis, heeft zonder zorgen.  Voor iedereen die iets meer over wijn (kijken, ruiken, proeven) te weten wil komen, is een wijn-work-shop of wijnproeverij misschien een leuk idee. Hiervoor zijn er tal van mogelijkheden. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.