Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

Ogier Rasteau Les Combes

Vol fruitig kruidig romig | Frankrijk | Rhône

Lekker bij: Kaas, Rood vlees, Wild

Ogier Rasteau Les Combes is een robijnrode wijn. In de neus ontwikkelen zich prachtige aroma’s van rood fruit en kruiden  en specerijen als peper. Romig en fruitig in de mond. Complete wijn met een mooie structuur en een fraaie lengte.

Te serveren bij rijke vleesgerechten (met Roquefortsaus), wild en stevige worstsoorten. Ook lekker bij rijke kaassoorten.

Druivensoorten: 80% Grenache en 20% Syrah.

De wijngaarden zijn gelegen temidden van de Rhône Vallei in de gemeente Rasteau, in het departement Vaucluse. De bodem is bruin en rood, bevat kalk en leem.

Vanaf 1948 legt Ogier zich toe op de wijnbouw. Er werden verschillende wijngaarden verworven, die zorgden voor de nodige knowhow op wijnbouw gebied. De prachtige gebouwen zijn in Romeinse stijl. De kelders, waarin men de wijnen produceert en laat rijpen, werden gebouwd in de 20ste Eeuw in Châteauneuf-du-Pape. Vandaag levert Ogier Caves des Papes de allergrootste appellations van de Rhône Vallei en is toonaangevend in Châteauneuf-du-Pape.

€ 17,95 per fles
€ 107,70 per doos

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/ogier-rasteau-les-combes