Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

O Reserva Winemaker's Blend

Stevig rond soepel vanille eikenhout | Chili | Rapel Valley

Lekker bij: Aperitief, Grillades, Kaas, Rood vlees

O Winemaker's Blend heeft in geur en smaak rijp zwart fruit, cederhout en vanille. Deze wijn is soepel en toch stevig, een heerlijk glas wijn voor dit geld!

De Grote Hamersma 2014: Zwarte bessen, pepermuntje, snufje cacao verrassend genoeg op een kopje donkere espresso. Stoer maar niet te macho.

Serveer deze wijn als aperitief en bij een mooi stukje (gegrild) vlees en kazen.

Druivensoorten: Cabernet Sauvignon, Merlot en Syrah.

De druiven komen uit de ‘Rapel Valley’. Deze Vallei op een kilometer of 100 zuidelijk van Santiago loopt bijna over de volle breedte (voor wat dat betekent) van Chili. De druiven voor deze Elemental wijn worden met de hand geplukt.

Het Chileense wijnhuis Emiliana is de trotse bezitter van het ‘Fair for Life’-certificaat. Dit certificaat wordt uitgereikt door het Zwitserse IMO (Institute for Marketecology) aan producenten die de Fair for Life-criteria voor eerlijke handel naleven, zoals het afwijzen van dwangarbeid en kinderarbeid, de vrijheid van vereniging en veilige en fatsoenlijke arbeidsvoorwaarden.

€ 8,49 € 7,99 per fles
€ 47,94 per doos

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/o-reserva-winemakers-blend