Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

O Reserva Sauvignon Blanc

Exotisch fruit rijk fris mineralig sappig | Chili | Casablanca Valley

Lekker bij: Aperitief, Asperges, Geitenkaas, Salades, Sushi

O Sauvignon Blanc heeft alle kenmerken van een mooie Sauvignon Blanc. Limoen, buxus en kruisbes stuiven klassiek het glas uit. Maar daar blijft het niet bij, ook een tropisch vleugje weet te prikkelen. Sappig en met zijn mineralen een heerlijk vrolijk glas wijn. De licht bittere nasmaak is heerlijk dorstlessend.

Serveer deze wijn als aperitief en in combinatie met sushi gerechten. De wijn kan ook makkelijk worden ingezet bij mediteraanse smaken als tomaat, rucola en of met een geitenkaas salade.

De druiven komen uit ‘Casablanca valley’. Deze vallei is net zo mooi als haar klinkende naam doet vermoeden. De Atlantische oceaan ligt vlakbij en haar verkoelende bries helpt de druiven hun frisheid te behouden en mooie aroma’s op te bouwen. De druiven worden met de hand geplukt en vervolgens snel in Maipo vergist op roestvrij staal.

Het Chileense wijnhuis Emiliana is de trotse bezitter van het ‘Fair for Life’-certificaat. Dit certificaat wordt uitgereikt door het Zwitserse IMO (Institute for Marketecology) aan producenten die de Fair for Life-criteria voor eerlijke handel naleven, zoals het afwijzen van dwangarbeid en kinderarbeid, de vrijheid van vereniging en veilige en fatsoenlijke arbeidsvoorwaarden.

€ 8,49 per fles
€ 47,94 per doos
(€ 7,99 per fles)

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/o-reserva-sauvignon-blanc