Neleman Just Fucking Good Wine Organic rood

Specerijen rijp fruit krachtig kruidig rood | Spanje | Valencia

Just Fucking Good Wine rood heerft een volle aanzet van rijpe zwarte bessen, frambozen, pruimen, kruiden, specerijen en een rokerige vanilletoets door de houtrijping. De afdronk is lang met aangename frisse zuren, wat kruidigheid  en rijpe tannine. 

Serveer deze wijn bij gekruide groenten, gerechten met tomaten, lasagne pesto, gevogelte en witvlees.

Deze wijn is gemaakt van de Marselan druif, een kruising tussen cabernet sauvignon en grenache en opgevoed op nieuw Frans eiken. Deze wijn heeft een bijzonder label en een bijzondere naam, ontworpen door een jonge designer met een knipoog naar zijn gedachten over wijn. Er wordt veel geschreven over wijn, moeilijk gedaan over wijn, dit is zoals hij het ziet: Just Fucking Good Wine en niets anders! Deze wijn is nu op dronk maar tot wel 10 jaar na oogst te bewaren! 


Awards:

Mundus Vini
Gouden medaille
Mundus Vini is een van de meest invloedrijke wijncompetities ter wereld. Wanneer een wijn hier een medaille wint is ie echt goed!

Berliner Wine Trophy
Zilveren medaille
Berliner Wine Trophy is dé grootste Internationale wijnverkiezing ter wereld.

Guía Peñín
91/100 punten
De Guía Peñin is de meest uitgebreide en complete wijngids in Spanje. Opgericht door José Peñin, die ruim 25 jaar wijnjournalist en professioneel wijnschrijver is. 90 punten of meer is in zijn ogen excellente wijn!

Robert Parker
87/100 punten
Robert Parker komt uit Amerika en is veruit de bekendste en meest invloedrijke wijnjournalist ter wereld. Hij heeft de schaal van 100 punten voor wijnen geïntroduceerd en veel wijnjournalisten (waaronder James Suckling) zijn hem daarin gevolgd.