Napa Cellars Zinfandel

Vol krachtig zacht vanille rood | Amerika | Californië

Lekker bij: Barbeque, Kaas, Kalkoen, Noten, Rood vlees, Wild

€ 29,99 per fles
€ 161,94 per doos
(€ 26,99 per fles)

Napa Cellars Zinfandel heeft een zeer donkere rode kleur. In de neus rijpe bessen, bramen, aardbeien, maar ook kaneel, vanille en kruiden. Een rijke en sappige aanzet, met veel rijp fruit, zwoele smaken en ronde tannines.

Serveer deze heerlijke wijn op 16-18 graden bij geroosterd vlees (BBQ) en gekruid eten zoals Marokkaanse gerechten met lamsvlees.

De druiven voor deze wijn groeien in de warmere gedeeltes van Napa Valley, zoals Calistoga, Pope Valley en St. Helena. een gelijkmatig en langdurig seizoen zorgen hier voor een optimaal rijpe Zinfandel.

Vinificatie: De druiven (86% Zinfandel, 14% Petit Syrah) van verschillende percelen worden apart gefermenteerd in RVS cuves. Daarna rijpen de wijnen voor 14 maanden op Amerikaans- (78%) en Frans (22%) deels nieuw (11%) eiken fusten. Na assemblage rijpt de wijn nog eens 13 maanden op eikenhouten vaten.

Napa Cellars belichaamt klassieke kwaliteit uit één van de beste wijngebieden ter wereld. De beste druivensoorten die de Napa Valley te bieden heeft, staan aan de basis van deze elegant gestylde wijnen. De Napa Valley heeft een ideaal klimaat met warme dagen en koele nachten die het voor Napa Cellars mogelijk maakt met meerdere druivensoorten rijpe, toegankelijke wijnen te maken, van hoog niveau. nappa cellars nappa cellers napa cellers

Dit artikel komt van wijnhuis Napa Cellars - USA