Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

Napa Cellars Chardonnay

Vol rijk zacht vanille eikenhout | Amerika | Californië

Lekker bij: Aperitief, Gevogelte, Vis, Wit vlees

Napa Cellars Chardonnay heeft een diepgele kleur. In de neus rijp fruit zoals meloen, maar ook granny smith, hout, kruiden en wat kokos. Volle, rijpe smaak met houttonen, vanille en citrus.

Serveer deze wijn op 10-12 graden. De wijn gaat goed samen met lichte pasta gerechten, gebakken zalm en gerechten met varkensvlees zoals een varkensrollade met romige saus.

De wijngaarden waar de druiven van deze wijn groeien, liggen in het zuidelijke gedeelte van Napa Valley, waar het een stuk koeler is dan hoger in de vallei. Hierdoor behoudt de chardonnay beter zijn aroma's en zuren.

Vinificatie: Na de oogst fermenteert 75% van de most in kleine eiken vaten en 25% in RVS cuves. Daarna rijpt de wijn nog voor 7 maanden verder op Frans- (87%) en Amerikaans (13%) eiken fusten.

Napa Cellars belichaamt klassieke kwaliteit uit één van de beste wijngebieden ter wereld. De beste druivensoorten die de Napa Valley te bieden heeft, staan aan de basis van deze elegant gestylde wijnen. De Napa Valley heeft een ideaal klimaat met warme dagen en koele nachten die het voor Napa Cellars mogelijk maakt met meerdere druivensoorten rijpe, toegankelijke wijnen te maken, van hoog niveau. napa cellers nappa cellers nappa cellars

€ 27,49 per fles
€ 153,00 per doos
(€ 25,50 per fles)

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/napa-cellars-chardonnay