Montes Sparkling Angel Brut

Vol rijk intens romig mousserend | Chili | Curicó Valley

Lekker bij: Aperitief, Gerookte zalm, Salades, Schaal- en schelpdieren, Sushi, Vis, Wijn voor elke dag / feestje

€ 19,99 per fles
€ 116,10 per doos
(€ 19,35 per fles)

Montes Sparkling Angel Brut heeft een heldere stro gele kleur met een gouden gloed. Bij het openen van de fles komen de aroma's al gelijk naar boven je ruikt witte bloesem, vers fruit, licht getoaste broodkruimels en tonen van gedroogd fruit, hazel- en walnoten. De Montes Sparkling Angel heeft een fijne mousse en voelt aangenaam romig en zijde zacht aan. Een super aangename Brut deze eerste mousserende wijn van Viña Montes die eindigt met een frisse, fruitige en lang aanhoudende afdronk.

Door zijn elegante stijl is deze wijn zeer geschikt om te drinken bij vis, zeevruchten, verse oesters en sushi. Ook heerlijk als aperitief.

De Pinot Noir en Chardonnay druiven voor de Montes Sparkling Angel Brut zijn afkomstig van de Zapallar wijngaarden. Deze liggen slechts 7 km van de Stille Oceaan. Dit zeeklimaat zorgt ervoor dat de groei gereguleerd wordt en bevordert het uitgesproken karakter van de druivensoorten.

Montes Sparkling Angel wordt gemaakt met behulp van de "traditionele methode", ook bekend als de méthode champenoise. Champagnes besteden 24 maanden op hun droesem, voor de Montes Sparkling Angel is het 36 maanden. Het resultaat is een subtiele mousserende wijn met een heerlijk mond gevoel en mooie fijne, blijvende belletjes.

Het Montes team heeft veel moeite en passie ingezet bij het maken van een mousserende van de hoogste kwaliteit. Gezien het geweldige resultaat zijn ze ervan overtuigd dat de beschermengelen van Montes hebben geholpen met het hele proces. Geniet van Montes Sparkling Angel tijdens de mooie momenten van het leven!

Dit artikel komt van wijnhuis Viña Montes - Chili