Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! Doos (6) samenstellen
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak

Montes Alpha M

Vol stevig rijk krachtig vanille eikenhout | Chili | Colchagua Valley

Lekker bij: Kaas, Rood vlees, Wild

Montes Alpha M is één van de allermooiste wijnen van Chili!

Montes Alfa M is intens robijnrood van kleur. In de geur vindt u aroma's van o.a. vanille en bessen. Het rode fruit met tonen van zwarte peper en kruiden geeft een harmonieuze balans. Deze wijn heeft meer dan 1 jaar gerijpt op Franse eikenhouten vaten, wat hem subtiele vanille-tonen geeft. De wijn is perfect in balans, vol en rijk.

Colchagua ligt in Central Valley, tegen de bergen en bij één van Chili's breedste rivieren, de Tinguiririca. Het micro-klimaat is hier perfect voor het rijpen van de druiven. De dagen zijn erg warm, maar wel met een koele zeewind. (de zee ligt slechts op 30 km. afstand) 's Nachts koelt het af, wat een ideaal klimaat is voor de rode druiven die gebruikt zijn voor de Montes Alpha M. De Montes Alpha M is een blend van Cabernet Sauvignon (80%), Merlot (10%) en Cabernet Franc (10%).

Absolute topkwaliteit! Opleggen van de wijn kan tot 10 jaar na oogstjaar. Bij aankoop per 6 flessen wordt de wijn geleverd in een werkelijk zeer fraaie en luxe uitgevoerde 6-vaks houtenkist, een perfect kado als zeer luxe wijngeschenk voor uw relaties!

Het huis Montes produceert echte paradepaardjes. De wijnmakers hier nemen geen genoegen met minder dan de top. En dat wordt volmondig erkend door de wijngoeroe’s in deze wereld. De ene top-score na de andere van o.m. Robert Parker en The Wine Spectator zet de Montes wijnen in de schijnwerpers, maar ook in Nederland maakt Montes furore met de onlangs gewonnen prijs als beste Restaurant Huiswijn. Montes Classic Cabernet Sauvignon. Montes Alfa

€ 80,99 per fles
€ 443,70 per doos
(€ 73,95 per fles)

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/montes-alpha-m