Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

Montes Alpha Chardonnay

Vol rijk zacht fruitig romig vanille eikenhout | Chili | Casablanca Valley

Lekker bij: Aperitief, Gevogelte, Vis, Wit vlees

Montes Alfa Chardonnay is een volle, rijke en fruitige witte wijn. In de smaak herkent u banaan, ananas en tropisch fruit. Er is een perfecte balans tussen de houttonen en het fruit. Deze topwijn heeft een mooie finale met een boterachtige afdronk.

Perfect te serveren bij rijke vis- en kipgerechten of als heerlijke wijn om "zo" van te genieten!

Deze prachtige 100% Chardonnay heeft 12 maanden op franse eiken vaten gerijpt, zowel nieuwe als gebruikte. Deze schoonheid doet niet onder voor veel duurdere topbourgognes.

Het huis Montes produceert echte paradepaardjes. De wijnmakers hier nemen geen genoegen met minder dan de top. En dat wordt volmondig erkend door de wijngoeroe's in deze wereld. De ene top-score na de andere van o.m. Robert Parker en The Wine Spectator zet de Montes wijnen in de schijnwerpers, maar ook in Nederland maakt Montes furore met de onlangs gewonnen prijs als beste Restaurant Huiswijn. Montes Alfa 2010

€ 18,49 per fles
€ 105,00 per doos
(€ 17,50 per fles)

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/montes-alpha-chardonnay