Monte dos Perdigões Selecionada Tinto

Rijp fruit tabak kruidig rood | Portugal | Alentejo

Lekker bij: Kaas, Pasta, Rood vlees

Vanaf € 8,99 per fles
€ 9,99 per fles
€ 53,94 per doos

Deze rode wijn van Monte dos Perdigões is werkelijk betoverend. De dieprode kleur met subtiele violette reflecties vangt direct de aandacht. Het boeiende aroma onthult een rijke concentratie van rijpe kersen, bessen en pruimen, doordrenkt met nuances van specerijen en vanille. De smaak onthult een zijdezachte textuur, vooral gericht op geconcentreerd rood fruit, met een medium afdronk die blijft hangen.

Deze verrukkelijke rode wijn is samengesteld uit aragonez, trincadeira en cabernet sauvignon, allemaal met de hand geplukt en zorgvuldig geselecteerd zodra ze de kelder bereiken. Eenmaal in de kelder ondergaan de druiven afzonderlijke fermentaties. De rijping vindt plaats in RVS-tanks onder temperatuurcontrole, waarna er een verfijning van 3 maanden plaatsvindt in Franse eikenhouten vaten.

Deze heerlijke rode wijn van Monte dos Perdigões is perfect om te serveren bij gegrild rood vlees, romige kazen en pasta's met rijke sauzen.

Het wijnhuis Monte dos Perdigões heeft een erfenis van toewijding aan vakmanschap en passie voor wijnproductie. Gelegen in een betoverende omgeving, streven ze ernaar om wijnen van buitengewone kwaliteit te creëren door traditionele methoden te combineren met moderne technieken. De zorgvuldige selectie van druiven en het vakmanschap in elke fase van het proces resulteren in wijnen die een ware weerspiegeling zijn van het unieke terroir en de expertise van dit eerbiedwaardige wijnhuis.