Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

Monte da Ria Rosé - Algarve

Portugal

Monte da Ria Rosé is licht zalmroze van kleur en geeft een licht bloemige indruk. Heerlijke aroma's van fruit als kersen en frambozen. De smaak is rond, zacht, fruitig en fris met rood fruit en nuances van zomerbloemen en citrus. De afdronk is elegant en lange afdronk. Deze rosé is tevens vegan friendly geproduceerd!

Serveer deze wijn als aperitief of bij verschillende visgerechten, schelp- en schaaldieren, gevogelte, frisse salades en wit vlees.

Alle druiven, waarvan de gemiddelde leeftijd ca. 20 jaar is, worden met de hand geplukt, waarna een lichte persing plaats vindt. Fermentatie vind plaats in de RVS tanks, waarin de wijn 5 maanden zal verblijven. De rosé is een blend van 90% touriga nacional en 10% syrah, waarbij de syrah duidelijk zorgt voor wat spanning in de wijn. 

Een Portugese rosé speciaal gemaakt voor Nederland. Onze Portugese importeur Rick heeft vorig jaar deze producent tijdens zijn vakantie in de zomer bij zijn geboorteplaats ontmoet.

€ 9,99 per fles
€ 53,94 per doos
(€ 8,99 per fles)

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/monte-da-ria-rose-algarve