Misty Cove Signature Pinot Noir

Spicy rijp fruit levendig krachtig zacht rood | Nieuw-Zeeland | Marlborough

Lekker bij: Gevogelte, Lamsvlees, Wild

€ 19,99 per fles
€ 113,70 per doos
(€ 18,95 per fles)

Misty Cove Signature Pinot Noir heeft een granaatrode kleur. De geur is levendig met veel fruitinvloeden zoals die van kersen, pruimen en frambozen en met op de achtergrond een plezierige kruidigheid. De smaak is krachtig met rode bessen en wat licht geroosterde noten. De tannine structuur is zijdezacht. Een zeer onderscheidende Pinot Noir van hoog niveau.

Serveer deze wijn bij lamsvlees, wild, gegrilde kip of groentegerechten. Drink deze wijn op een temperatuur van 16-18 ºC.

Deze top Pinot Noir is op dronk, maar ook nog enkele jaren houdbaar. De Signature range van Misty Cove wordt uitsluitend geproduceerd in de beste jaren waarin de omstandigheden voor de ontwikkeling van de druiven optimaal zijn geweest.

Misty Cove is een boutique winery uit Nieuw Zeeland die door Andrew Bailey en zijn Nederlands vrouw gestart is in 2008. Zij betrekken hun fruit uit de beste wijngaarden van Marlborough en Central Otago en maken hiervan zuivere en vooral karakteristieke wijnen die zich reeds op een groot aantal concoursen onderscheiden hebben.