Misty Cove Landmark Sauvignon Blanc (voorheen Signature)

Exotisch fruit krachtig zacht fris intens wit | Nieuw-Zeeland | Marlborough

Lekker bij: Aperitief, Schaal- en schelpdieren, Vis

€ 13,99 per fles
€ 81,00 per doos
(€ 13,50 per fles)

Misty Cove Landmark Sauvignon Blanc heeft een prachtige kleur van lichte kalk. De geur is expressief met elementen van limoenschil, rijpe ananas en passievrucht aangevuld met een lichte kruidigheid. De smaak is krachtig en optimaal in balans waarin vooral de zachte zuurgraad opvalt. De lengte is bijna eindeloos. Uitgesproken gastronomische wijn in de beste zin des woords. 

Serveer deze wijn als aperitief of combineer met schaal- en schelpdieren of met visgerechten. 

Serveer deze wijn op een temperatuur van 8-10 ºC. Karafferen is aanbevolen. Deze top Sauvignon Blanc is op dronk en nog enkele jaren houdbaar. De Signature range van Misty Cove wordt uitsluitend geproduceerd in de beste jaren waarin de omstandigheden voor de ontwikkeling van de druiven optimaal zijn

Misty Cove is een boutique winery uit Nieuw Zeeland die door Andrew Bailey en zijn Nederlands vrouw gestart is in 2008. Zij betrekken hun fruit uit de beste wijngaarden van Marlborough en Central Otago en maken hiervan zuivere en vooral karakteristieke wijnen die zich reeds op een groot aantal concoursen onderscheiden hebben. De Signature range van Misty Cove wordt uitsluitend geproduceerd in de beste jaren waarin de omstandigheden voor de ontwikkeling van de druiven optimaal zijn geweest.