Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

Les Peyrautins Sauvignon Blanc Boisé

Oaked

Exotisch fruit rijk fris vanille | Frankrijk | Languedoc

Lekker bij: Aperitief, Gevogelte, Salades, Vis, Wit vlees

Les Peyrautins Sauvignon Blanc Boisé (Oaked) is een prachtige 100% Sauvignon in balans tussen frisheid en rijkdom. Een rijke,glasheldere Sauvignon "Réserve" met heerlijke fris fruit als meloen en citrus, vers geknipte buxus en verrassende vanilletonen afkomstig van de rijping op nieuwe eikenhouten vaten. Normaal moet je voor een wijn als deze in de Het Graves gebied (Bordeaux) op zoek gaan.

Serveer deze wijn bij bij diverse vissoorten, salades en wit vlees. Ook lekker om zo van te genieten!

Les Peyrautins - François Peyrau, van origine wijnmaker uit de Bourgogne. Op 34 jarige leeftijd als transmigrant verhuisd naar de Zuidelijke Languedoc voor de liefde... Zijn verloofde kwam uit een familie met wijngaarden met voornamelijk Sauvignon en Marselan beplanting in het bezit. Wat ga je dan als rechtschapen Bourgogne oenoloog en wijnmaker met je Chardonnay achtergrond doen? Trouwen en de wijngaarden van je schoonvader en zijn dochter met veel liefde koesteren. Je zult je toch moeten aanpassen aan de basis van je Terroir en de beschikbare druivensoorten. 

€ 8,99 per fles
€ 49,74 per doos
(€ 8,29 per fles)

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/les-peyrautins-sauvignon-blanc-boise-oaked