Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

Les Bertholets Réserve Sauvignon Blanc

Exotisch fruit fris | Frankrijk | Languedoc

Lekker bij: Geitenkaas, Schaal- en schelpdieren, Sushi, Vis

Les Bertholets Réserve Sauvignon Blanc heeft een mooie gele kleur met groene reflecties. De neus is complex met tonen van kruisbessen, buxus, citrusvruchten en groene kruiden en is zeer stuivend van karakter. De smaak is fris met aroma's van lychees en grapefruit.

Serveer deze wijn bij rauwe vis als sashimi of ceviche. Natuurlijk bij een mooi plateau fruits de mer. Een salade “Chevre Chaud” begeleidt ie ook prima en ook als borrelwijn op een mooie zomerdag is hij wel heel geschikt.

Precies aan de voet van het karakteristieke silhouet van de Pic Saint-Loup berg tussen de pijnbomenbossen en het “garrique” kreupelhout liggen de wijngaarden voor deze Les Bertholets Sauvignon Blanc. Het terroir van Pic Saint-Loup is het meest noordelijke terroir van de Languedoc. De mix van mediterrane en continentale klimaten zorgt voor zijn typische karakter. De grote verschillen tijdens de rijpingsperiode in de nazomer voor wat betreft de dag- en nachttemperaturen hebben grote invloed ten gunste van de finesse en het karakter van deze wijn.

€ 44,94 per doos

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/les-bertholets-reserve-sauvignon-blanc