Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

Le Rosé Par Paul Mas Magnum

1.5 liter

Frankrijk | Languedoc

Deze Provence stijl rosé heeft in de geur roma’s van vers rood fruit. De smaak is aangenaam fris met heerlijk fruit als aardbeien, frambozen en kersen. De afdronk is zacht, fruitig en lang.

Serveer deze wijn als aperitief of bij lichte gerechten zoals een frisse salade, gegrild vlees, geitenkaas, zalm en Pasta Carbonara.

Druivensoorten: 40% Grenache Gris, 20% Grenache Noir, 20% Pinot Gris, 10% Cinsault en 10% Caladoc. Het druivenras Caladoc is een redelijke onbekend Frans druivenras, een kruising van Grenache en Malbec/Cot welk voornamelijk zijn aangeplant in de Zuidelijke gebieden van de Languedoc. De verschillende druivenrassen worden na de oogst in de nacht apart gevinifieerd met een pneumatische pers, de wijn fermenteert vervolgens 3 weken bij maximaal 16°C, waarna de wordt gemengd en vervolgens 40 dagen op de droesem verblijft in een betonnen tank.

€ 19,99 per fles
€ 111,00 per doos
(€ 18,50 per fles)

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/le-rose-par-paul-mas-magnum-15-liter