Le Canon du Marechal Rouge

Zacht soepel fruitig rood | Frankrijk | Roussillon

Lekker bij: Aperitief, Blauwe kazen, Gevogelte, Lichte vleesgerechten, Rood vlees

€ 10,99 per fles
€ 395,64 per doos
Inloggen om korting op deze wijn te krijgen

Cazes Le Canon Rouge Syrah Merlot heeft een donkerrode kleur. Geuren van vers rood en zwart fruit met een licht aroma van stoofpeertjes. De smaak is soepel en aangenaam zacht met een echt mediterraan karakter. De wijn heeft een plezierige afdronk.

De wijn combineert goed met gebraden gevogelte en wit vlees of salades met rood vlees. Ook heerlijk om "zo" te drinken.

Domaine Cazes is één van de grootste en meest toonaangevende biodynamische wijnhuizen van Europa. Hun visie is het ecosysteem in vrijheid zijn werk te laten doen met gezondere wijngaarden en zuivere, levendige en smaakvolle wijn tot gevolg. Het proces wordt volledig gecontroleerd door 'Ecocert', de officiële instantie die alleen bij het naleven van zeer strenge regels het 'Eco certificaat' toekent.

Verschillende wijnboeren in Roussillon hebben hun kennis en materiaal gebundeld om een commerciële structuur te creëeren, om zo aan de vraag te voldoen van vele mensen over de continenten heen. Ze hebben 1 ding gemeen, nl. kwaliteit. Domaine Cazes is toonaangevend in deze groep en behoort tot de topproducenten in de Roussillon. De grond bestaat uit klei en leisteen.