Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

L’Avenir Horizon Pinotage

Rijp fruit soepel fruitig sappig | Zuid-Afrika | Swartland

Lekker bij: Kaas, Kip, Lamsvlees, Rood vlees, Stoofpot

L’Avenir Horizon Pinotage is een fruitige, sappige rode wijn. Het florale Pinot Noir component in deze wijn is zeer subtiel aanwezig, zonder afbreuk te doen aan de unieke Zuid-Afrikaanse stijl. Deze wijn zit boordevol frambozen, pruimen, rijpe rode kersen, een hint van donkere chocolade en subtiele rijpe tannine. De wijn is meteen op dronk.

Serveer deze wijn bij gebraden rood vlees, lamsvlees, gevulde kip, stoofgerechten en bij verschillende niet te uitgesproken kazen.

Michel Laroche is een van de meest ondernemende wijnproducenten van Europa. Zijn voortdurende zoektocht naar nieuwe uitdagingen in bijzondere wijnland met authentieke druivensoorten bracht hem naar Zuid-Afrika,een land met een rijke geschiedenis o p het gebied van wijnbouw. Historie en toekomst kwamen in 2005 samen toen Michel Laroche de mogelijkheid kreeg het landgoed l'Avenir te verwerven. Het wijngoed omvat 70 ha, waarvan 55 ha wijngaarden en kon een jaar later worden uitgebreid met 48 ha waarvan 20 ha aangrenzende wijngaarden in Stellenbosch. Door de diversiteit van de grondsoorten gecombineerd met de koele zeewind worden hier druiven van uitzonderlijke kwaliteit en concentratie geproduceerd. Zorgvuldige selectie in de beste gebieden van de authentiek Zuid-Afrikaanse Pinotage druiven garandeert optimaal fruit en een elegante structuur.

€ 9,99 per fles
€ 56,94 per doos
(€ 9,49 per fles)
Inloggen om korting op deze wijn te krijgen

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

https://www.wijngemak.nl/lavenir-horizon-pinotage