Las Perdices Extra Brut

Exotisch fruit delicaat rond fris rood | Argentinië | Mendoza

Lekker bij: Aperitief, Gerookte zalm, Schaal- en schelpdieren, Vis

€ 14,99 per stuk

Las Perdices Extra Brut is een mooi lichtgeel gekleurde bubbel met aroma’s van honing, amandel, toast en fruit. De kleine en delicate bubbel zorgt voor een prettig mondgevoel. Het is een elegante doch complexe brut. 

Serveer deze wijn als aperitief, bij verfijnde voorgerechten, lichte vis gerechten als carpaccio, ceviche, gerookte zalm, calamaris en bij schaal- en schelpdieren. 

De wijngaard van Las Perdices is gelegen aan de voet van de Cordillera de Los Andes, in Agrelo, Luján de Cuyo, op 1.030 meter hoogte. Sinds de jaren 70 is deze familie begonnen met het verbouwen van wijn.

Argentinië – Mendoza - Agrelo

De deelzone Agrelo in de bekende wijnregio Mendoza (ongeveer 35 km ten zuiden van de stad Mendoza) is een uitstekend wijngebied. In de regenschaduw van de Andes op een hoogte van 800-1.100 meter zijn de omstandigheden ideaal. Er is weinig neerslag, ze hebben daar te maken met zware alluviale gronden met kalkafzettingen, en door de koude Andeswinden koelen wijngaarden hier in de avond snel af waardoor er grote temperatuurverschillen tussen dag en nacht zijn.